چگونه وضعیت یا status واتس اپ را از دید برخی مخاطبان مخفی کنیم

مخفی کردن وضعیت واتس اپ

شاید یکی از سوالاتی که کاربران واتس اپ دارند این است که می شود کاری کرد تا بعضی مخاطبان استوری یا همان وضعیت واتس اپ را نبینند ؟ یا چگونه کاری کنیم که وضعیت واتس اپ برای برخی دیده نشود ؟ جواب این سوال بله است .

واتس اپ این امکان را برای کاربران خود قرار داده تا بتوانند برخی از مخاطبان خود را از دیدن استوری های خود منع کنند با این کار زمانی که فردی در واتس اپ خود وضعیت یا استوری قرار می دهد افرادی که در این لیست قرار گرفته اند نمی توانند استوری را مشاهده کنند.

اما چگونه باید این کار را انجام داد ؟ تاانتها با ما همراه باشید تا مراحل انجام این کار را به شما توضیح دهیم.

برنامه واتس اپ را باز کنید

وارد قسمت تنظیمات یا همان setting واتس اپ شوید

وارد بخش تنظیمات اکانت (account) شوید

پنهان کردن برخی از وضعیت واتس اپ

در مرحله بعد  گزینه privacy را لمس کنید

privacy whatsapp

گزینه status را انتخاب کنید

وضعیت واتس اپ

در این مرحله 3 گزینه را مشاهده می کنید که در زیر توضیحات هر کدام را مشاهده می کنید:

واتس اپ

1- My contacts: نمایش وضعیت یا همان استوری واتساپ به همه مخاطبینی که در تلفن همراه شما هستند

2- My contacts except: نمایش استتوس واستاپ به بعضی از  مخاطبین یعنی نمایش به همه به جز مخاطبینی که شما انتخاب می کنید.

Only share with -3: نمایش وضعیت یا همان  استوری واتساپ به یک یا چند مخاطب که شما انتخاب می کنید

نمایش وضعیت یا status به همه مخاطبان 

گزینه 1 همانطور که از عنوانش مشخص است استوری را به همه مخاطبان شما نمایش می دهد برای این کار فقط کافیست گزینه 1 را انتخاب کنید.

نمایش استوری واتس اپ به همه به غیر از برخی مخاطبان

شاید کاربران می خواند استوری هایی را قرار دهند و فقط برخی افراد آن را مشاهده نکنند در این صورت گزینه 2 انتخاب و لیست آن افراد را با تیک زدن هر مورد مشخص می کنیم در این صورت وضعیت به همه به غیر از افرادی که انتخاب شده اند نمایش داده می شود.

نمایش استوری یا وضعیت به چند نفر خاص 

شاید افراد بخواهند استوری خود را به چند نفر خاص نمایش دهند یا استوری واتس اپ را فقط یک نفر ببیند و از بقیه مخاطبان خود مخفی کنند که در این صورت گزینه 3 را انتخاب و آن یک یا چند مخاطب مد نظرشان را تیک می زنند و به این صورت استوری فقط به همان یک یا  چند مخاطب نمایش داده می شود.

 

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید