امکان حذف پیام ها تا 2 روز بعد از ارسال در بروزرسانی جدید واتس اپ

حذف پیام های ارسال شده تا 2 روز بعد

در آپدیت جدید که واتس اپ ارائه کرده است به کاربران این اجازه داده شده است که زمان بیشتری برای حذف پیام های ارسال شده داشته باشند.حالا می توان پیام هایی که کمی بیشتر از 2 روز از ارسال آنها گذشته است را حذف کرد.

اخبار تکنولوژی تکنوتیس – برای افرادی که در این مورد اطلاعاتی ندارند ، گزینه Delete for Everyone معمولا برای  یک ساعت و یا کمی بیشتر  یک ساعت و هشت دقیقه و شانزده ثانیه حدودا  کار می کرد ولی با آپدیت جدید این گزینه برای 2 روز و 12 ساعت در دسترس خواهد بود و بعد از حذف پیام در این بازه زمانی جمله This message was deleted به جای پیام نمایش داده خواهد شد.

واتس این تغییر را قبلا اعلام کرده بود .برای حذف یک پیام، به سادگی پیامی را که می‌خواهید حذف کنید، فشار داده و نگه دارید، سپس گزینه Delete > Delete for everyone را انتخاب کنید. با این حال، به خاطر داشته باشید، برای اینکه این عملکرد طبق برنامه کار کند، فرستنده و گیرنده باید در آخرین نسخه واتس اپ باشند. این ویژگی اولین بار در ماه گذشته در حال آزمایش بر روی پلتفرم iOS کشف شد.

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید