ردپایی در اروپا: تلسکوپ جیمز وب کربن را در قمر مشتری کشف کرد

قمر مشتری

اروپا که به دلیل اقیانوس زیرسطحی از آب مایع در زیر پوسته یخی اش شناخته شده است، ویژگی های مشترکی با زمین دارد. در حالی که قبلاً وجود دی اکسید کربن جامد در سطح اروپا کشف شده بود، مطالعه ترکیب اقیانوس های زیرسطحی همچنان یک چالش برای دانشمندان باقی مانده بود.

این تیم از طیف نگار مادون قرمز تلسکوپ فضایی جیمز وب برای شناسایی دی اکسید کربن در منطقه ای به نام Tara Regio استفاده کرد. دانشمندان با استفاده از داده‌های وضوح 320×320 کیلومتر و مطالعه منطقه، حفره‌هایی از دی اکسید کربن جامد را در ورقه یخی آشفته شناسایی کردند که نشان‌دهنده ارتباط بین سطح و اقیانوس زیرسطحی است.

دکتر سامانتا ترامبو، ستاره شناس دانشگاه کرنل، توضیح می دهد که مشاهدات قبلی با تلسکوپ فضایی هابل قبلاً وجود نمکی را که از اقیانوس در منطقه Tara Regio خارج می شود، نشان داده است. و کشف دی اکسید کربن متمرکز بیشتر نشان می دهد که کربن به احتمال زیاد از اقیانوس زیر یخچالی اروپا می آید. در حالی که این یافته‌ها مستقیماً حضور حیات را نشان نمی‌دهند، کشف چنین ارتباطی گام مهمی در درک پتانسیل اروپا برای سکونت است.

تحلیل‌های دقیق‌تر از اروپا برای سال‌های آینده برنامه‌ریزی شده است، با ماموریت ناسا Europa Clipper  قرار است سال آینده در سال ۲۰۲۴ پرتاب شود، و فضاپیمای JUICE آژانس فضایی اروپا در سال ۲۰۳۰ به اروپا نزدیک می‌شود. برای مشاهده آخرین اخبار تکنولوژی همراه ما باشید.

منبعgadgettendency

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید

3 × 1 =


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.